Projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 11.4.2019 Hae viimeistään 30.4.2019

Loviisan kaupunki hakee

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ LOVIISAN ASUNTOMESSUILLE

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Loviisassa järjestetään Suomen Asuntomessut vuonna 2023 Kuningattarenrannan alueella Loviisanlahden itärannalla. Projektipäällikkö vastaa Loviisan kaupungin osuudesta messuhankkeessa ja johtaa messuorganisaatiota, johon kuuluvat projektikoordinaattori, aluevastaava ja viestintävastaava. Lisäksi ryhmään kuuluu yksi kaupungin kaavoittaja, joka työskentelee kaavoitusosastolla kaupunginarkkitehdin alaisena. Projektipäällikkö toimii kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa. Osuuskunta Suomen Asuntomessut on projektiorganisaation apuna.

Haemme tehtävään rohkeaa visionääriä, jolla on esteettistä silmää ja osaamista kunnallisesta rakentamisesta ja kunnallisesta toiminnasta sekä vahvaa kokemusta projektityöskentelystä. Lisäksi tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä, projektinhallinnan osaamista, esiintymiskykyä ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme hakijalta lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Paikallistuntemus lasketaan eduksi.

Työ tarjoaa mahtavan mahdollisuuden vaikuttaa Loviisan kehitykseen ja kilpailukykyyn sekä edistää rakennetun ympäristön kehittämistä seudulla ja jopa koko Suomessa. Luvassa on haastava mutta palkitseva työ, jossa näkyy oman työn jälki. Työympäristönä on luonnoltaan ja rakennuskannaltaan kaunis Loviisan kaupunki ja työkavereina erittäin motivoituneet kaupungin työntekijät ja luottamushenkilöt.

Hakuaika päättyy 30.4.2019. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 225992.

Työn määräaika on 1.8.2019–31.10.2023. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkka on 4 900 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom, 040 551 7551 tai jan.d.oker-blom@loviisa.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi