Projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.3.2020 Hae viimeistään 31.3.2020

Helsingin kaupungin pelastuslaitos hakee

projektipäällikköä

Tehtävän kuvaus
Pelastuslaitoksen Tilayksikkö vastaa pelastuslaitoksen hallinnassa tai hoitovastuulla olevien pelastusasemien ja kallioväestönsuojien uudisrakennus- ja peruskorjaustöiden rakennuttamisesta sekä toimitilojen isännöinnistä.

Haemme palvelukseemme itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelytavan omaavaa ja kehityshaluista projektipäällikköä. Työtehtävät painottuvat uusien pelastusasemien rakennuttamiseen sekä kallioväestönsuojien ja niiden teknisten järjestelmien peruskorjauksiin. Projektipäällikkönä vastaat mielenkiintoisten ja monimuotoisten rakennushankkeiden etenemisestä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä pelastajien ja kiinteistöhuollon esimiesten kanssa. Lisäksi sinulla on tukenasi rakennuspäällikkö ja tilayksikön isännöitsijät. Työ on tiimityötä, toimimme vastuullisesti ja ammattimaisesti mahdollistaen näin laadukkaan pelastustoiminnan.

Sinulta odotamme:
Rakennus- tai talotekniikan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa teknikon tai insinöörin tutkintoa sekä usean vuoden kokemusta uudisrakennus- tai peruskorjauskohteiden rakennuttamisesta tai suunnittelusta. Sinulla on vahva kokemus projektien hallinnasta ja rakentamisen prosesseista. Arvostamme erityisesti projektien johtamiskokemusta sekä RAP tai RAPS-pätevyyttä. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelytavan ja sinulla on hyvät kommunikointi-, organisointi- ja neuvottelutaidot.

Sinulle tarjoamme:
Saat itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja pääset kehittämään Helsingin pelastuslaitoksen palveluverkostoa. Tueksesi saat kokeneen ja sitoutuneen työyhteisön.

Saat käyttöösi Helsingin kaupungin sekä pelastuslaitokset hyvät henkilöstöetuudet kuten liikuntaetuudet ja työterveyshuollon palvelut.

Oman auton käyttö työtehtävissä on välttämätöntä ja siitä maksetaan erillinen korvaus.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 800 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan kuntien teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaiset lisät; ammattialalisää enintään 8 % sekä henkilökohtaista lisää harkinnanvaraisesti työkokemuksen ja työsuorituksen perusteella.

Ennen tehtävään valintaa sinun tulee esittää työterveyshuollon lausunto edellytyksistä hoitaa tehtävää. Lisäksi valitulta odotetaan suostumusta suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen. Näistä saat lisätietoa valintaprosessin aikana.

Kiinnostuitko paikasta aidosti merkityksellisessä ja vaikuttavassa työssä? Tule huolehtimaan ja rakentamaan kanssamme turvallista Helsinkiä.

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Lisätietoja tehtävästä antaa
rakennuspäällikkö Keijo Mäki 050-3655519,
keijo.maki@hel.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi