Kokeile kuukausi maksutta

Rakennesuunnittelija

WasaPlan Oy
Sijainti Helsinki, Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 18.1.2022 Hae viimeistään 13.2.2022

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme

RAKENNESUUNNITTELIJAA

suunnittelutoimistoomme Vaasaan tai Helsinkiin. Työhösi kuuluu monipuolisten kiinteistökehitys- ja rakennushankkeiden rakennesuunnittelu ja pystyt toimimaan vastaavana rakennesuunnittelijana vaativissa suunnittelukohteissa. Tehtäväkuvauksesi voidaan määrittää osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI/DI) ja usean vuoden työkokemus uudiskohteiden rakennesuunnittelutehtävistä. Kokemus eri mitoitus- ja laskentaohjelmista sekä FISE-pätevyys katsotaan sinulle eduksi. Työskentelet osana projektitiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita eri suunnittelualoilta, hankekehityksestä ja rakennuttamisesta.

Arvostamme sinussa itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja selkeyttä sekä kehitysmyönteisyyttä. Sinulla on vahva ongelmanratkaisukyky. Olet yhteistyökykyinen ja liiketoimintalähtöinen. Haluat tehdä monipuolisia hankkeita ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Liity mukaan rakentamaan WasaPlanin ja WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Juha Koivusalo, p. 040-591 2662. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 13.2.2022 mennessä täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi