Rakennusalan koulutusyksikön johtaja

TTS Työtehoseura
Päivämäärät Julkaistu 27.8.2021 Hae viimeistään 12.9.2021

Etsimme nyt

RAKENNUSALAN KOULUTUSYKSIKÖN JOHTAJAA

Vastaat oman tulosvastuullisen koulutusyksikkösi johtamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on johdettavana noin 40 henkilön asiantuntijaorganisaatio ja kuulut Työtehoseuran johtoryhmään. Kykenet näkemään oman yksikkösi koulutustoiminnan mahdollisuudet ja kehittämään niiden pohjalta tuottavia palveluita. Teet tiivistä yhteistyötä laajojen sidosryhmien kanssa ja hyödynnät näitä kontakteja myynnissä ja markkinoinnissa. Seuraat aktiivisesti rakennusalalla tapahtuvia uudistuksia, säädöksiä ja trendejä. Raportoit tehtävästäsi toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan yhdessä alansa johtavassa ammatillista koulutusta ja työn tuottavuutta kehittävässä organisaatiossa. Pääset työskentelemään vakaassa työympäristössä, jolla on pitkä historia. Lisäksi saat motivoituneiden, työstään innostuneiden ammattilaisten yksikön johdettavaksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen,
puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin keskiviikkona 25.8., tiistaina 31.8. ja torstaina 2.9. klo 9-11. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersilta
Tia Nissinen puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi avointen työpaikkojen linkin kautta 12.9.2021 mennessä.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi