Rakennusvalvoja

Päivämäärät Julkaistu 12.8.2019 Hae viimeistään 31.8.2019

Raval Helsinki Oy (www.raval.fi) on v. 2017 perustettu rakennusalan konsultointiyritys. Tarjoamme suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalveluita pääasiassa taloyhtiöille. Teemme päivittäin yhteistyötä taloyhtiöiden, isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden kanssa. Kaikille osapuolille läpinäkyvä ja hyvää tiedottamista painottava toimintatapamme on taannut yritystoimintamme nopean kasvun. Siksi haemme nyt uudeksi jäseneksi työyhteisöömme

RAKENNUSVALVOJAA

kehittämään ja kehittymään kanssamme. Tulet vastaamaan itsenäisesti omista projekteistasi ja asiakkaistasi. Meille tärkeitä arvoja ovat rehellisyys ja pitkäaikaisiin, luottamuksellisiin asiakassuhteisiin perustuva toiminta. Omalla vastuullisella toiminnallasi takaat liiketoimintamme kasvun myös jatkossa.

Sinulla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus ja olet mielellään jo jonkin aikaa hankkinut kokemusta vastaavista tehtävistä. Palvelet asiakkaitamme hyväntuulisen jämäkällä toimintaotteella ja pidät langat käsissäsi rakentavalla ja selkeällä viestintätyylilläsi. Raporttien kirjoittaminen on sinulle luonteva osa työtehtäviä.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavan yrityksemme toimintaa ja kasvaa haluamasi kokoiseen ja näköiseen rooliin jatkossa. Pienessä yrityksessä toimimme mahdollisimman joustavasti mm. sinulle sopivien työaikojen suhteen ja tarjoamme liikuntaa ja terveyttä tukevat henkilöstöedut.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä antavat:

toimitusjohtaja Taina Linnakylä, p. 044 300 5679 tai taina@raval.fi

rakennusmestari Tuomo Hanhivaara, p. 0400 391 838 tai tuomo@raval.fi.

Lähetä hakemuksesi Tainalle viimeistään 31.8.2019 osoitteeseen taina@raval.fi.

Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Odotamme yhteydenottoasi!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi