Rakennuttaja

Kuopion kaupunki
Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2021 Hae viimeistään 15.11.2021

Haemme rakennuttajaa vakituiseen tehtävään kaupunkiympäristön palvelualueelle infrakohteiden rakennuttamiseen 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuopion kaupunkiympäristön palvelualueella rakennuttamispalvelut vastaavat kaupungin infrahankkeiden rakentamisesta ja saneerauksesta. Kaupunki-infran investointitaso on vakiintunut viime vuosina 30 -35 M€:n tasolle ja lähivuosien investoinnit näyttävät säilyvän vähintään saman suuruisina.

Tehtävän hoidossa osallistutaan uudisinvestointien tai saneerauskohteiden suunnitteluun ja suunnitteluttamiseen, hoidetaan hankkeiden rakentamiseen liittyvät käytännön järjestelyt sisältäen mm. kilpailutuksen, työaikaisen valvonnan, kokoukset, talousseurannan sekä hankkeiden vastaanottoon ja niiden takuuaikaan liittyvät tehtävät. Rakennuttajalle kuuluu myös muun infrarakentamisen yhteensovittamista. Tämän lisäksi rakennuttaja toimii hankkeiden turvallisuuskoordinaattorina.

Vaadittu koulutus: Yhdyskuntatekniikan insinööri tai muu tehtävään soveltuva tekninen koulutus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta infra-alan rakentamis- ja/tai suunnittelutehtävistä, toimisto- ja rakentamistöissä yleisesti käytössä olevien ohjelmistojen hallintaa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakijalle eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, taitorakenteiden osaaminen, rakennusurakan yleisten sopimusehtojen sekä turvallisuus- ja hankintalainsäädännön hallinta.

Palkka määräytyy kuntien teknisten henkilöstön sopimuksen mukaisesti (TS). Tehtäväkohtainen palkkaluokka on E2, joka on 3653,57 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan sopimuksen mukaiset ammattialalisät sekä turvallisuuskoordinaattorilisä, joka on 150 €/kk.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa rakennuttajapäällikkö Jukka Rissanen puh. 044 7184 962 tai kaupungininsinööri Ismo Heikkinen puh. 044 7185 656.

Hakuaika päättyy 15.11.2021 klo 12.00.

Lue lisää ja hae tehtävää >

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi