Rakennuttamisen asiantuntija ja Työmaa- / talotekniikka-asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 6.3.2020 Hae viimeistään 25.3.2020

Rakennuttamisen asiantuntija

Rakennuttamisen asiantuntijana toimit aluksi rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa ja hankinnoissa. Myöhemmässä vaiheessa Sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua myös rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, tilaajaorganisaatioiden ja käyttäjien kanssa. Merkityksellisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostuksesi mukaan kohdennettuja ura- ja kehitysmahdollisuuksia rakennuttamisessa ja monipuoliset työsuhde-edut.

Hakijalta edellytämme:

  • Rakennusalan korkeakoulutaustaa, esim. rakentamistalouden DI tai rakennus- tai LVI-insinööri (AMK)
  • Työkokemusta rakennushankkeista esim. hankintojen tekemisestä/kustannuslaskennasta/suunnittelun ohjauksesta/työmaan valvonnasta rakennushankkeissa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Ratkaisuhakuisuutta

Työsuhde: Vakituinen
Työn laatu: Kokopäiväinen

Hae nyt:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja mahdollisen LinkedIn-linkin kera osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi otsikolla ”Rakennuttamisen asiantuntija” 30.4.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Juho-Kusti Kajanderilta, puh. 040-750 2775.

Testaa sopisitko asiantuntijan tehtävään >


Työmaa- / talotekniikka-asiantuntija

Työmaa-asiantuntijana / talotekniikka-asiantuntijana pidät huolta rakennushankkeiden työn toteutuksesta. Työssäsi autat työmaata onnistumaan esimerkiksi ohjaamalla, valvomalla ja dokumentoimalla työn toteutusta kustannusten, laadun ja aikataulun näkökulmasta. Toimit työmaavaiheessa hankkeen työturvallisuuskoordinaattorina ja organisoit vastaanottovaiheen tarkastukset.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin ja tilaajaorganisaation hanketiimin kanssa. Merkityksellisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostuksesi mukaan kohdennettuja ura- ja kehitysmahdollisuuksia rakennuttamisessa ja monipuoliset työsuhde-edut.

Hakijalta edellytämme:

  • Rakennusalan korkeakoulutaustaa, esim. rakennus- tai LVI-insinööri (AMK)
  • Työkokemusta rakennustöiden tai talotekniikan valvontatehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä. Tehtäväs­sä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE)
  • Tarkkuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Ratkaisuhakuisuutta

Työsuhde: Vakituinen
Työn laatu: Kokopäiväinen

Hae nyt:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja mahdollisen LinkedIn-linkin kera osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi otsikolla ”Työmaa-asiantuntija” 30.4.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Juho-Kusti Kajanderilta, puh. 040-750 2775.

Testaa sopisitko asiantuntijan tehtävään >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi