Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen tuotepäällikkö

A-Insinöörit
Sijainti Espoo, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2024 Hae viimeistään 29.2.2024

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haussa nyt
Rakentamisen tuotepäällikkö Espooseen tai Tampereelle

Tuotepäällikkönä osallistut työssäsi uusien liiketoimintojen kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin ja käytännön toteutukseen tuotekelpoisuuden, kiertotalouden ja säädösten näkökulmasta. Tarkastat rakennus- ja talotekniikkatuotteiden hyväksyntäasiakirjoja ja laadit asiantuntijalausuntoja. Odotamme että tunnet rakentamista koskevan eurooppalaisen ja kansallisen säädöstilanteen, kuten rakennustuoteasetuksen, energiatehokkuusdirektiivin, rakentamislain ja tuotehyväksyntälainsäädännön velvoitteet alan toimijoille. Toimit niin uudis-, korjaus- kuin kiertotalouskohteiden parissa. Nimetty toimipisteesi sijaitsee Espoossa tai Tampereella joustavin etätyömahdollisuuksin.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset tarkkuutta, huolellisuutta, kehittämishalua ja palavaa halua osoittaa asiantuntemusta. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta, sekä tottuneisuutta projektityöskentelyyn. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.

Kiinnostuitko?
Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.2.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa:
Etelä-Suomen korjaussuunnittelun ja asiantuntijapalveluiden yksikön tekninen johtaja Jarmo Leskelä, puh. 040 541 8790 tai jarmo.leskela@ains.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat