Rakennusalan ammattilaisia Digi-insinööreiksi

Päivämäärät Julkaistu 31.10.2018 Hae viimeistään 12.11.2018

Haemme rakennustyömaan Digi-insinöörejä työmaiden digitaalisen uudistamisen eturintamaan.

Työssä pääset osaksi rakennus- sekä IT-alan huippuosaajien palvelutiimiämme. Tehtäviäsi tiimissä ovat mm. vastata itsenäisesti asiakkaidemme rakennustyömaiden datan keräyksestä käyttäen dronelennokkia, kypärävideokameraa, kehittyneitä IoT-olosuhdeantureita, sekä Bluetooth-majakoita. Opastat työmaakäyntiesi yhteydessä innostavalla ja uusia ideoita tarjoavalla asenteella työmaaorganisaatioita kerätyn datan hyödyntämisessä työmaan aikatauluksessa, johtamisessa, valvomisessa sekä työn suunnittelussa.

Koulutamme sinut hyödyntämään rakennustyömaiden digitalisointipalveluiden tuottamisessa kehittämäämme kaupallista IoT,- pilvipalvelu- ja tekoälyteknologiaa. Työmaiden tiedon keruun lisäksi vaikuttava osa tehtävääsi on pilvipalvelujärjestelmiemme käyttö siten, että rakennusprojektien tuottavuus, turvallisuus ja laatu saadaan nostettua uudelle tasolle yhteistyössä projektien työmaainsinöörien, -työnjohtajien, sekä -turvallisuusvastaavien kanssa.

Tehtävä edellyttää vähintään rakennusmestarin tai insinöörin (AMK) tutkintoa soveltuvalta alalta sekä rakennustyömaakokemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta digitaalisista rakennusalan laatu-, työturvallisuus- ja tehokkuussovelluksista/-järjestelmistä sekä näissä kerätyn datan käsittelystä liittyen työaikaiseen suunnittelun ohjaamiseen, aikataulujen laatimiseen ja toteutuksien seuraamiseen sekä kustannusten laskentaan. Vahvuuksiasi ovat myös pitkäjänteisyys, palveluhalukkuus sekä kyky oppia ja hyödyntää uusimpia teknologioita rakennusalan kehityksessä.

Tarjoamme sinulle paikkaa kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat työn mukana mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän rakennusprosessien digitalisoinnissa ja älyllistämisessä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi työmaiden kehityksessä uuden teknologian aikakaudelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Digi-insinööri / tiimivastaava Jerkko Koskinen, puh. +358 40 678 5455. Lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen PDF-muodossa 12.11.2018 mennessä >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi