Suunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 29.3.2018 Hae viimeistään 10.4.2018

Hyvien yhteyksien Riihimäki on vireä 29 000 asukkaan kaupunki ja kehittyvä seutukeskus. Asukkaiden palveluista ja viihtyvyydestä huolehtivat kaupungin 1 500 työntekijää.

Kaupunkikehityksen toimialueella tilakeskuksessa on haettavana

SUUNNITTELIJAN toimi

Suunnittelija toimii rakennuttamisen ja suunnittelun eri suunnittelutehtävissä talonrakennushankkeiden investointi- ja kunnossapitohankkeissa.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu pienten perusparannuskohteiden ja rakennusten kunnossapidon vuosittaiset suunnittelutehtävät sekä toimitilojen tehostamissuunnitelmat. Lisäksi tehtävään kuuluu tilakeskuksen suunnitteluasiakirjojen arkistosta vastaaminen.

Vakituisen toimen pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan ammattikorkeakoulu- tai vastaava (rakennusarkkitehti) tutkinto sekä riittävä kokemus suunnittelutehtävistä.

Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisten rakennusten tehtäväkentästä sekä ArchiCAD-ohjelman käyttö. Hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekniset taidot, kehittämishalukkuus sekä hyvät suulliset ja kirjalliset taidot ovat välttämättömät.

Toimen palkkaus määräytyy kuntien teknisen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Hannu Mattila puh. 019 758 4872.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi 10.4.2018 klo 14 mennessä tai osoitteella Riihimäen kaupunki, Kaupunkikehityksen toimialue, Tilakeskus, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi