Suunnitteluinsinööri

Savonlinnan kaupunki
Sijainti Savonlinna
Päivämäärät Julkaistu 5.3.2021 Hae viimeistään 31.3.2021

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Teknisen toimialan kunnallistekniset palvelut vastaa katujen, kevyenliikenteenväylien, puistojen, torien ja satamainfran suunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta.

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluvat infrarakentamisen uudis- ja saneerauskohteiden suunnittelu sekä infrasuunnitteluhankkeiden ohjaaminen. Suunnitteluinsinööri toimii myös infrapäällikön 1. sijaisena. Toimenkuvaa voidaan muokata tarkemmin hakijan työkokemuksen mukaan.

Viran vähimmäisvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan insinöörin (AMK) tai muu vastaava soveltuva tutkinto ja työkokemusta alan työtehtävistä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.
Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveen.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset, toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: ”Suunnitteluinsinööri”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 31.3.2021 kello 12.00.

Lisätietoja antaa:
infrapäällikkö Jani Ahokas, 044 417 4601

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi