Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikkapäällikkö, suunnittelupäällikkö ja työpäällikkö

Jatke-konserni
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 28.3.2024 Hae viimeistään 21.4.2024

Olemme kasvaneet merkittäväksi rakentajaksi Pirkanmaalla, emme kuitenkaan jää paikoillemme vaan jatkamme kehittymistä ja kasvua edelleen. Nyt haemme Talotekniikkapäällikköä, Suunnittelupäällikköä ja Työpäällikköä vahvistamaan toimitilarakentamisen osaamistamme. Kaikki tehtävät sijoittuvat Jatke Pirkanmaan yksikönjohtaja Tommi Tiihosen tiimiin, joka vastaa Pirkanmaan yhteistoiminnallisesta toimitilaurakoinnista ja suurista toimitilahankkeista. Ota paikkasi rakennusalan parhaasta työpaikasta ja tule rakentamaan parasta kanssamme!

Talotekniikkapäällikkönä vastaat projektien talotekniikkaosuudesta ja sen kokonaishallinnasta sekä vastaat hankkeen suunnittelunohjauksesta. Ammattitaidollasi viet hanketta jämäkästi eteenpäin talotekniikan osalta aina kohteen luovutukseen saakka. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi täältä >.

Suunnittelupäällikkönä vastaat projektin suunnittelun johtamisesta ja taustoistasi riippuen myös rakennuttamisesta, vastaat projektien suunnitteluaikataulusta ja kustannusten hallinnasta sekä olet kehittämässä yksikkömme suunnittelun ohjauksen prosesseja. Olet myös tärkeässä roolissa mukana tarjoustoiminnassa, jämäkällä otteella huolehdit, että hankkeet etenevät suunnitellusti. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi täältä >.

Työpäällikkönä vastaat määrätietoisesti projektiesi onnistumisesta tarjouslaskennasta takuuajan loppuun ja toimit esihenkilönä työmaatoimihenkilöille. Tyypillisesti sinulla on meneillään 2–4 projektia, joissa kussakin työmaatoimihenkilöitä 10–20 henkilöä. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi täältä >.

Työt tehdään pääosin Tampereen toimistoltamme käsin, etätöihin on mahdollisuus 1–2 päivänä viikossa, ideaalitilanteessa asut siis Pirkanmaan alueella. Tehtävissä pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan joko kesäkuun alussa tai viimeistään elo-syyskuussa.

Meillä saat:

  • paikan osana Jatkeen asiantuntijatiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Jatkeen kokonaiskehitykseen ja menestykseen.
  • urakehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja työnkuvaansa. Me kannustamme ja kuuntelemme.
  • saat äänesi kuuluviin, vastuuta annetaan ja sitä toivomme sinun myös ottavan. Keskitymme tekemiseen ilman turhaa byrokratiaa.
  • käyttää alan parhaita työkaluja ja ohjelmistoja, jotka ovat tukemassa ja helpottamassa työtäsi.
  • kannustavan palkkiomallin, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sisältäen täyden autoedun sekä tulospalkkiosta, joka voi vastata max. 3 kuukauden palkkaa vastaavaa summaa vuotuisesti.
  • loistavat henkilöstöedut, kuten Laaja Terveysturva -vakuutuksen, laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lounasedun, polkupyöräedun, virike-edun sekä hieronta- ja hammashoitoedun.

Toivottavasti saimme sinut vakuutettua ja saamme nyt vuorostamme kuulla sinusta! Tervetuloa kanssamme kehittymään ja hakemaan urallesi jatketta!

Hakeminen

Rekrytointia Jatke Pirkanmaa Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Senior Rekrytointikonsultti Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut maanantaisin ja tiistaisin klo 13–15.

Hakemukset ja ansioluettelot tulee lähettää Rekrytointitallin rekrytointijärjestelmän kautta, tehtäväkohtaisilla hakemuslomakkeilla, viimeistään 21.4. Kaikki avoimet paikat löydettävissä täältä >.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat