Kokeile kuukausi maksutta

Team Leader, Energiaprojektit

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 4.1.2022 Hae viimeistään 24.1.2022

Kiinnostaisiko sinua työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä auttaaksesi asiakkaitamme kiinteistöjen energiakulutuksen vähentämisessä? Meillä työskennellään ja toimitaan arvojemme mukaisesti Passion for Colleagues and Clients -hengessä. Haemme rakennuttamisyksikköömme energiaprojektitiimille tiiminvetäjää!

Energiaprojektien tiiminvetäjänä vastaat energiaprojektiliiketoiminnastamme ja sen kehittämisestä. Pääset suunnittelemaan palvelumallimme toimintaa, energiaprojektikartoituksiemme toteuttamista sekä teknisiä ratkaisuja. Siten pääset myös vaikuttamaan vahvasti siihen, miten tulemme asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuutta tulevaisuudessa parantamaan. Tiiminvetovastuun lisäksi osallistut energiatehokkuusprojektien kartoittamiseen, hankesuunnitteluun ja johdat myös projekteja.

Tiimisi projektit tulevat olemaan talotekniikan saneerauksia ja modernisointeja sekä erilaisia energiatehokkuushankkeita asiakkaidemme asuin- ja liikekiinteistöissä. Hankkeet voivatkin pitää sisällään myös uusiutuvien energiaratkaisujen toteutuksia esimerkiksi aurinkovoimaa tai maalämpöä hyödyntäen. Omien hankkeidesi projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta ja laadullisesta toteutuksesta. Pääset osallistumaan myös suunnittelunohjaukseen ja valvontaan riippuen osaamisestasi ja taustasi. Olet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden kiinteistöpäällikön kanssa kiinteistöjen elinkaarisuunnittelussa ja varmistat kiinteistöjen investointien toteutumisen budjetoidusti. Raportoit ja viestit proaktiivisesti asiakkaillesi projektien etenemisestä.

Kotipesäsi on Helsingin toimipisteessämme.

Olemme Pohjoismaiden isoin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi.

Starttisi meillä

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkaveriisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi niiden kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

  •  Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi vuoden 2021 Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen yksikköämme, joka muodostuu 22 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi itsenäistä tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.
  • Ole tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti.
  •  Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.

Näillä eväillä menestyt

Energiaprojektitiimin vetäjänä työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta taloteknisten saneerausten toteuttamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa tai vastaavissa konsulttitehtävissä. Vaihtoehtoisesti kokemustaustasi voi olla edellä mainitun kaltaisten projektien toteuttamisesta urakoitsijan puolelta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri (LVI, RAU, Sähkö, Energia). Aiempi kokemus esihenkilötehtävistä ja liiketoiminnan johtamisesta katsotaan eduksesi.

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Uskallat tuoda näkemyksesi esille ja esittää asiakkaalle parasta mahdollista ratkaisua. Olet itseohjautuva tekijä, etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja osaat viestiä tarvittaessa myös englannin kielellä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Pauli juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Paulin tavoitat numerosta 050 440 0802 perjantaina 7.1.2022 klo 10:00 – 12:00 ja perjantaina 14.1.2020 klo 11:00 – 13:00, mutta voit toki yrittää tavoitella muulloinkin. Voit myös laittaa sähköpostia pauli.autio@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta 24.1.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat