Tekninen johtaja

Päivämäärät Julkaistu 22.2.2019 Hae viimeistään 15.3.2019

Tule rakentamaan uudistuvaa satamaa!

Etsimme kokenutta rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaista vastaamaan Turun Satama Oy:n  teknisen yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä

Turun Satama Oy:n teknisten palveluiden yksikkö vastaa satama-alueen teknisistä hankkeista, kuten rakennuttamisesta, kunnossapidosta, sähkötöistä, pääväylistä sekä sataman koneista ja laitteista. Teknisenä johtajana vastaat yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastuullasi on  hankkeiden suunnittelu, budjetointi ja sujuva toteutus. Turun Satamassa on suunnitteilla merkittävä rakennusprojekti, kun Sataman vahvaa matkustaja- ja risteilytoimintaa tullaan jatkossa kehittämään entistä voimakkaammin. Johdat reilun parinkymmenen hengen yksikköä, raportoit toimitusjohtajalle ja olet osa sataman johtoryhmää.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta rakennuttamishankkeiden vetämisestä, sidosryhmätyöskentelystä, innostavaa johtamista sekä kehittämishenkeä. Arvostamme kokemusta infra-, satama-, vesi tai rautatierakentamisesta. Todennäköisesti sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus  (esim DI tai AMK ins.).  Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua työskentelyssä yhteistyöverkostomme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen avainroolin, jossa pääset vakavaraiseen yritykseen aidosti kehittämään ja uudistamaan toimintoja. Turun Satama on alansa johtavia toimijoita Suomessa.

Lisätietoja antavat Mercuri Urvalin konsultit Satu Möller 040 186 0130 (keskiviikkona 27.2. klo 13-14)  ja Petra Naavalinna 040 519 1448 (tiistaina 5.3. klo 9-10 ja tiistaina 12.3. klo 15-16).

Lue lisää ja hae tehtävään tästä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi