Tekninen johtaja

Parkanon kaupunki
Sijainti Parkano
Päivämäärät Julkaistu 10.11.2021 Hae viimeistään 25.11.2021

Haemme Parkanon kaupungille vakinaiseen virkasuhteeseen

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Tekninen johtaja vastaa laaja-alaisen toimialan johtamisesta, taloudesta ja kehittämisestä. Teknisissä palveluissa työskentelee noin 40 ammattilaista eri alojen tehtävissä. Tekninen johtaja toimii myös teknisen lautakunnan ja elinvoimatoimikunnan esittelijänä, kaupungin johtoryhmän jäsenenä sekä maankäyttö- ja rakennuslain mukaisena kaavoittajana.

Odotamme tekniseltä johtajalta aktiivista ja innostunutta työotetta toimialan, kaupunkikuvan sekä asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen. Kaupungin tavoitteena on lisätä paikkakunnan vetovoimaa hyvien palvelujen sekä viihtyisän ja turvallisen asuin- ja elinympäristön jatkuvalla uudistamisella.

Viran kelpoisuusehtona on alan korkeakoulututkinto tai opistoinsinööritutkinto. Lisäksi edellytämme soveltuvaa kokemusta johtamistehtävistä, mieluiten kunnallishallinnosta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Viran hakuaika päättyy 25.11.2021 klo 14.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma, puh. +358 44 7865 201, jari.heiniluoma@parkano.fi
tekninen johtaja Jarmo Kyösti, puh. +358 44 7865 601, jarmo.kyosti@parkano.fi

Hae virkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi