Kokeile kuukausi maksutta

Toimitilajohtaja

Kirkkonummen kunta
Sijainti Kirkkonummi
Päivämäärät Julkaistu 22.3.2023 Hae viimeistään 11.4.2023

Vireä ja kasvava Kirkkonummen kunta hakee TOIMITILAJOHTAJAA vakituiseen virkaan alkaen 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimitilajohtaja johtaa kunnan toimitilojen ylläpito- ja rakennuttamispalvelujen yksikköä. Asiantuntevan henkilöstönsä tukemana toimitilajohtaja vastaa kunnan toimitiloista, niiden tehokkaasta käytöstä, ylläpidosta ja kehittämisestä sekä investointien suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Toimitilajohtaja on yhdyskuntatekniikan palvelualueen johtoryhmän jäsen.

Tässä työssä pääset johtamaan merkittävän kiinteistöomaisuuden kehittämistä ja ylläpitoa sekä suurten julkisten rakennushankkeiden suunnittelun ja rakennuttamisen vaikuttavia hankkeita – investointiohjelmamme tuleville vuosille on mielenkiintoinen ja mittava!

Toivomme saavamme joukkoomme dynaamisen rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisen. Taustasi voi olla esimerkiksi kiinteistöjohtamisen tai rakennuttamisen tehtävistä. Hakemallamme henkilöllä on näyttöjä ja kokemusta kiinteistöjohtamisesta ja/tai rakennuttamisesta sekä onnistuneesti toteutuneista projekteista. Odotamme yhteistyökykyistä osaajaa, jolla on näkemystä tilojen käytön ja ylläpidon kehittämisestä, joka kykenee suunnittelemaan pitkän tähtäimen investointiohjelmia ja jolla on sopimus- ja hankintaosaamista.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi DI, insinööri (AMK) tai aiempi vastaava tutkinto, sekä riittävä työkokemus tehtäväalueelta. Odotamme kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta sekä kehittävää ja kannustavaa työotetta. Eduksi katsotaan kuntakentän toimintaympäristön tuntemus, esimieskokemus toimialalta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, jota voidaan suunnata vahvuuksiesi mukaisesti
  • Vastuullinen ja itsenäinen rooli organisaatiossa (Kirkkonummi on sopivan kokoinen kunta!)
  • Työnantaja tukee kouluttautumista
  • Julkisen sektorin lomaedut ja selkeät työehdot
  • Viran palkkaus on Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen, kokonaispalkkaan vaikuttaa myös työkokemus ja osaaminen
  • Hyvä työterveyshoito
  • Hyvät kulkuyhteydet; HSL:n lipulla pääsee Kirkkonummelle, ja työpiste kunnantalolla on aseman vieressä. Pysäköintimahdollisuudet ja moottoritieyhteys autolla kulkevalle.
  • Kunta suhtautuu joustavasti myös etätyön tekemiseen.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -järjestelmän kautta täältä > (työavain 508168) 11.4.2023 kello 16.00 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat