Tuoteryhmän työnjohtajia

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 10.9.2021 Hae viimeistään 3.10.2021

Haemme Konevuokraukselle kahta tuoteryhmän työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle ja Nurmijärvelle

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Haemme nyt tuoteryhmän työnjohtajaa huoltoon sekä asennuspalveluihin. Huollon työnjohtajana vastaat työmaatilojen huoltotoiminnasta ja kaluston saatavuudesta ja varastoinnista Nurmijärven toimipisteellä. Koordinoit kaluston saatavuutta valtakunnallisesti yhdessä eri toimipisteiden kanssa. Toimit esihenkilönä huollon kymmenelle työntekijälle. Asennuspalveluiden työnjohtajana vastaat työmaatilojen asentamisesta työmaille pääkaupunkiseudulla. Sovit asiakkaiden kanssa ja työmaakäynneillä sopivat työmaatilaryhmät ja aikataulut. Suunnittelet yhdessä asennusryhmien kanssa toimituksien aikataulut ja tarpeet. Toimit esihenkilönä asennustiimille.

Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tuoteryhmävastaava Ville Hakala (puh. 050 352 7460 ville.hakala@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta ja riittävää teknistä valmiutta
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi