Kokeile kuukausi maksutta

Työmaahissien asennus- ja huoltotöiden työnjohtaja

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 4.2.2022 Hae viimeistään 28.2.2022

Haemme työnjohtajaa työmaahissien asennus- ja huoltotöihin Konevuokraukselle

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen; Hissien suunnitteleminen rakennukseen ja käyttöön sopivaksi sujuu meiltä nopeasti. Osaamme huomioida kaluston valinnassa kaiken tarvittavan aina nostettavien tavaroiden painosta toimivien kulkureittien suunnitteluun ja rakennukseen ankkurointiin.

Tässä tehtävässä johdat työmaahissien asennus- ja huoltotöitä sekä vastaat varaosatilauksista ja varaston ylläpidosta niihin liittyen. Yhdessä tuoteryhmävastaavan ja asennusryhmien kanssa suunnittelette asennukset asiakkaan tarpeisiin. Näiden perusteella sovit kuljetukset ja aikataulutat sekä koneet että tekijät työmaille. Toimistotehtäviä tasapainottaakin yhdessä tekeminen, liikkuminen ja toimiminen työmaalla. Toimit operatiivisena esihenkilönä vajaalle kymmenhenkiselle asentajatiimille. Osana tehtävääsi kehität työmaahissien huolto- ja asennustoimintaa. Teet työsi työturvallisuudesta ja laadusta tinkimättä, unohtamatta ympäristönäkökulmaa.

Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis tekijä, sillä tekemällä oppii ja tuoteryhmävastaava ja osaava tiimimme tukevat sinua. Erilaiset työmaat Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla, joilla työsi puolesta käyt, tarjoavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti.

Tuoteryhmävastaava Lauri Nieminen (puh.0504640820 lauri.nieminen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta saatua perusosaamista, jonka pohjalta ottaa tämä tehtävä haltuun
  • kykyä suunnitella ja hoitaa työt tiimisi kanssa
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • halua kehittää toimintaa ja oppia uutta
  • asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • ajokorttia (B) ja liikkumisvalmiutta Etelä-Suomen työmailla
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme aiemman kokemuksen työnjohtotehtävistä, työmailta ja/tai rakennuskoneiden parista eduksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi