Työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 8.4.2019 Hae viimeistään 21.4.2019

Haemme ympäristörakentamisen palvelulinjallemme

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti kaatopaikkarakentamisen projekteissa ja maaperän kunnostushankkeissa vastaten työmaiden toteutuksesta, työturvallisuudesta ja laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat kenttätyönjohdon tehtävät, suunnittelu ja raportointi.

Odotamme sinulta itsenäisen työskentelyotteen lisäksi soveltuvaa ympäristöalan, yhdyskuntatekniikan tai rakennusalan koulutusta sekä työmaakokemusta. Eduksesi luemme kokemuksen maanrakennusalalta sekä teollisuuden sivuvirtojen ja uusiomateriaalirakentamisen kanssa toimimisesta. Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen ja hallitset haastavatkin tilanteet. Työturvallisuus ja aikatauluissa pysyminen on sinulle tärkeää. Olet lisäksi tarkka numeroissa – tulot ja menot pysyvät hallinnassa. Lisäksi odotamme matkustusvalmiutta ja joustavuutta.

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, luotettavan yrityksen ja kannustavan ja hyvän yhteishengen omaavan työyhteisön. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heli Teittinen, puh. 040 721 6695. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi