Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtaja asfaltille

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 7.6.2022 Hae viimeistään 26.6.2022

Haemme työnjohtajaa päällystykseen Ouluun

Me Skanska Industrial Solutions Oy:ssä, joka tunnetaan myös Skanska Asfalttina, tarjoamme asfaltointipalveluita niin pieniin kuin suurimpiin ja vaativimpiinkin päällystyskohteisiin. Lisäksi palveluihimme lukeutuvat tiemerkintä ja pihojen saneeraus.

Työnjohtajana johdat oman levitysryhmäsi ja aliurakoitsijoiden töitä asfalttilevitystyömailla. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektien aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä sekä osaamisesi mukaan urakkalaskentaa ja myyntityötä. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin sekä viikkopalavereihin. Sidosryhmäyhteistyö on tärkeä osa työnkuvaasi, ja osa tehtävistäsi voi liittyä myös myyntiin.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi konkari, sillä työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan. Olemmekin valmiita panostamaan osaamisesi kasvattamiseen ja tukemaan kehittymistäsi. Mikäli opintosi ovat loppusuoralla, voimme keskustella myös lopputyön tekemisestä meille.

Työskentelet ensisijaisesti Oulussa ja sen lähialueilla, minkä lisäksi matkustat ajoittain muualla Pohjois-Suomessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Huomaathan, että päällystystyö on kausi- ja urakkaluontoista ja painottuu kesän ympärille. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Tuotantopäällikkö Reijo Hiukka (p. +358 40 039 3485, reijo.hiukka@skanska.fi) ja aluepäällikkö Jouni Järvinen (p. +358 40 579 8743, jouni.jarvinen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • teknistä koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai DI) – opinnot voivat olla myös loppusuoralla
  • aiempaa kokemusta asfaltoinnista, päällystyksestä tai maanrakennustöistä
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Office-ohjelmien tuntemusta.

Katsomme eduksi myös päällystysliiketoiminnan tuntemuksen.

Haluatko tehdä tulosta osana ammattitaitoista tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi