Työnjohtaja ja Työmaainsinööri VALO-hotellihankkeeseen

Päivämäärät Julkaistu 1.10.2019 Hae viimeistään 15.10.2019

Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Tule rakentamaan kanssamme yhtä Suomen suurimmista hotellihankkeista! Mannerheimintielle rakennetaan Suomen ensimmäinen VALO Hotel&Work, 440 huoneen hotellihanke, jonka toteutusorganisaatioon haemme rautaisia rakentamisen ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtaja hotellihakkeeseen

Etsimme hotellihankkeeseen kokenutta työnjohtajaa. Sinulla on vahva rakentamisen kokemus, vaadittava koulutus ja innostunut asenne. Tehtävässä tärkeintä on sopiva koulutus, innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Kaikissa tehtävissä arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä oma-aloitteista asennetta.

Työmaainsinööri hotellihankkeeseen

Etsimme työmaainsinööriä hotellihankkeeseen. Toimit projektipäällikön apuna suunnittelun ohjauksessa, hankinnoissa ja muissa tehtävissä. Odotamme sopivaa koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja sujuvaa tietotekniikan hallintaa. Sinulla on vahva taloudellinen ymmärrys ja osaat ilmaista itseäsi myös kirjallisesti. Tärkein kaikista on kuitenkin aito innostus, asenne ja halu edetä urallasi. Tehtävä räätälöidään oman kokemuksesi ja kehittymishalusi mukaan sinulle sopivaksi.

TARJOAMME SINULLE

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työyhteisössämme! Meille yrityksemme arvot; avoimuus, rohkeus ja välittäminen, eivät ole sanoja paperilla vaan elämme niiden mukaisesti. Tarjoamme kaikille työntekijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisessa yhtiössä sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

SOPISIKO TÄMÄ SINULLE?

Testaa TÄSTÄ vastaamalla muutamaan helppoon kysymykseen ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä voisi olla tulevaisuutta >

Tutustu meihin vielä lisää?

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin, jota tuemme monipuolisilla henkilöstöeduilla.  Lue lisää >
Tutustu rakennushankkeeseen >

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 15.10 mennessä Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja, 050 4688058 / jorma.kilpelainen@ssagroup.fi  

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi