Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtajia

T2H
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2022 Hae viimeistään 12.6.2022

Olemme aloittamassa useita, kiinnostavia projekteja ja etsimme

TYÖNJOHTAJIA

pääkaupunkiseudulle, Uudellemaalle ja Tampereelle.

Työn kuvaus:

Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle. Vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannusten hallinta.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Sinulla on rakennusalalle soveltuva koulutus (AMK / DI). Katsomme eduksesi aiemman työmaakokemuksen esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta, mutta aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä ottamaan ensimmäisiä askelia urallasi työnjohdon tehtävissä. Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin.

Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille.

T2H:n työmailla arvostamme erityisesti:

  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta
  • organisointikykyä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme?

Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Saat työstäsi palautetta ja esihenkilösi tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa.

Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja meillä on mahdollisuus tarjota hyvin monipuolisia tehtäviä talomme sisällä. Sinulla on mahdollisuus edetä eri tehtäviin tai voit kasvattaa osaamistasi juuri tietyn vastuualueen sisällä.

Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja tarjota erilaisia aktiviteetteja myös töiden ulkopuolella.

Miten haet meille?

Jätä hakemuksesi helposti ja nopeasti täältä > löytyvän napin kautta. Käynnistämme haastatteluita jo hakuajan puitteissa.

Töiden aloitukselle etsimme yhdessä sopivan ajankohdan. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, olemme valmiita joustamaan töiden ja opiskelun yhteensovittamiseksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Salakari, puh. 050 406 0189, ville.salakari@t2h.fi.

Hae meille jo tänään ja tule mukaan rakentamaan Ihania Koteja!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi