Työpäällikkö

R4 Korjausurakointi Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 12.11.2021 Hae viimeistään 30.11.2021

HAUSSA
TYÖPÄÄLLIKKÖ
PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Positiivinen haaste, johon tarvitsemme apuasi: 6-vuotias ammattilaisten, hyvien tyyppien joukko R4 Korjausurakointi etsii pääkaupunkiseudun organisaatioonsa vahvistusta! Olisitko sinä uusi työpäällikkömme?

KETÄ ETSIMME?
Olet tuotannon- tai projektinjohdossa jo enemmän tai vähemmän patinoitunut tekijä, jolla on esihenkilö- ja projektitaidot tapissa tai ainakin lähellä sitä. Saat tiimisi pelaamaan hyvin yhteen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on ymmärrys rakennus- ja talotekniikasta ja olet toiminut erilaisten rakennushankkeiden parissa. Sinulla on hyvät verkot myös lähivesistön ulkopuolelle. Olet rento, rehti, rohkea ratkaisija.

MITÄ TARJOAMME?
Meillä töitä tehdään yhdessä ilman hierarkioita. Muita etuja täydentävä kannustinjärjestelmämme perustuu liikuntasuorituksiin, terveellisiin elämäntapoihin, onnistuneisiin asiakaskohtaamisiin ja työkavereiden tsemppaamiseen.

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet saat osoitteesta r4.fi/toihin-meille. Voit laittaa hakemuksen liitteineen myös osoitteeseen info@r4.fi
Lisätietoja tehtävistä antaa Atso Kangas-Hynnilä, 044 727 0875 tai atso.kangas-hynnila@r4.fi

Hae viimeistään 30.11.2021, mutta mielellään jo aiemmin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi