Kokeile kuukausi maksutta

Valvontainsinööri

Lahden kaupunki
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2023 Hae viimeistään 8.1.2024

Haemme Lahden kaupungille VALVONTAINSINÖÖRIÄ virkasuhteeseen 1.3.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valvontainsinöörin tehtävä sijoittuu rakennus- ja ympäristövalvonnan vastuualueelle, joka huolehtii kaupungin rakennusvalvonta-, ympäristönsuojelu-, terveydensuojelu- ja jätehuoltoviranomaisen tehtävistä. Lahden kaupunkia kehitetään kansainvälisesti rohkeana ympäristökaupunkina.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus- ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Valvontainsinööri työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan yli 20 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella.

Valvontainsinöörinä vastaat itsenäisesti rakennustyön aikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta sekä siihen liittyvistä toimenpiteistä aluejaon mukaisesti. Pääset työssäsi johtamaan aloitus- ja seurantakokouksia sekä vaihe- ja loppukatselmuksia maankäyttö- ja rakennuslain sekä asetusten edellyttämässä laajuudessa. Osana tehtäviäsi ovat rakennesuunnitelmien vastaanottaminen sekä vastaavien työnjohtajien hakemusten käsittely ja erityissuunnittelijoiden hyväksyminen. Valvontainsinöörit neuvovat ja ohjaavat aktiivisesti rakennuttajia, rakentajia sekä suunnittelijoita rakennushankkeen eri vaiheissa sekä tukevat vastuualueen lupakäsittelijää työssään. Esihenkilönäsi toimii rakennustarkastaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva insinööri (AMK-tutkinto) pääaineena talonrakennustekniikka, vastaava aikaisempi opistotason insinöörin tutkinto tai korkeampi talonrakennustekniikkaan suuntautunut insinööritutkinto sekä vähintään kolmen vuoden rakennesuunnittelu tai työmaakokemus insinööriksi tai kandiksi valmistumisen jälkeen. Viran hoitaminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Hakijalle luetaan eduksi kunnallisen toimintaympäristön tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä rakennusvalvonnassa käytettävän Trimble Locus, ePermit lupapalvelun ja Dynasty asianhallinta ohjelmiston sekä perus toimistosovellusten hallinta. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys. Koeaika on 6 kuukautta.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 756,12 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää.

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Hakemukset täältä > Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 08.01.2024 klo 9.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennustarkastaja Juhani Pirinen, p. 044 482 0808, parhaiten tavoitettavissa ma-ke klo 9-11 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat