Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja

Ferol Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2023 Hae viimeistään 15.8.2023

Korjausrakentamiseen erikoistunut vastaava työnjohtaja

Kaipaatko työpaikkaa missä pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työmaatasi johdat ja ketä työmaalla työskentelee ilman johdon sanelua ja hankintaosaston valmiiksi haalimia aliurakoitsijaporukoita?

Työmaalla näytät omalla esimerkilläsi suunnan koko työmaalle vastaten niin työn suunnittelusta, johtamisesta ja hankinnoista. Kuitenkin, jotta haaste ei jäisi vain sinun harteillesi saat koko Ferolin tiimin tuen varmistuaksemme, että saat kehut niin tilaajalta sekä asukkailtakin loistavasti menneestä projektista.

Sinulta odotamme innokkaan ja haasteita pelkäämättömän asenteen lisäksi soveltuvaa koulutusta vastaavan työnjohtajan tehtävään sekä kokemusta korjausrakentamisesta.

Jos homma kiinnosti, niin haluat varmana kuulla pari sanaa meistäkin?

Ferol Oy on pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012 toiminut laadukas korjausrakennusurakoitsija ja yrityksemme toiminta kulminoituu kolmeen pääosaan;

  • Toimitilasaneeraukset
  • Sisäilmasaneeraukset
  • Asuintalojen peruskorjaushankkeet

Joista suurimmat hankkeet toteutamme tahtituotannolla.
Hankekokomme on tyypillisesti 50 000€- x milj €

Liikevaihtomme vuodelle 2022 oli 5 miljoonaa euroa ja tavoitteenamme on kasvaa tulevina vuosina. Referensseihimme pääset tutustumaan täältä
Ja tietenkin kannattaa tutustua meidän nettisivuihimme ja sosiaalisen median kanaviimme.

Meillä pääset myös vaikuttamaan siihen mihin suuntaan Ferol kehittyy tulevina vuosina, joten omia hyviä ideoitasi ei tarvitse haudata vaan pöytälaatikkoon pölyttymään vaan ne voidaan oikeasti tuoda myös käytäntöön.

Kuulostaa hyvältä? Mitä meillä nyt sitten käytännössä on sinulle?

  • Rennon ja nuorekkaan ilmapiirin lisäksi tarjolla on tietysti kilpailukykyinen palkkaus sekä tulospalkkaus missä ei ole ylärajaa eli omalla tekemisellä voit vaikuttaa reilustikin siihen miltä lompakossa näyttää.
  • Ajan hengen mukaisesti töitä voit tietysti tehdä työmaakopin ja toimiston lisäksi myös työmaatilanteiden salliessa etänä.
  • Liikuntaedun ja kattavat työterveyspalvelut
  • sekä tärkeimpänä tietysti elämäsi parhaan työpaikan ja kokemusta nyt nousuaan tekevästä tahtituotannosta.

Jos homma tuntui sinun jutultasi niin laita CV:si sähköpostilla ferol@ferol.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Korhonen p. 0500711932 tai Paulus Ilvesmäki p. 0453568388

Haku aikaa on 15.8.2023 asti, mutta haku päättyy aiemminkin, mikäli löydämme parhaan tyypin hommaan eli älä jää aikailemaan!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat