Vuokrauspäällikkö, kiinteistön ylläpitoinsinööri, energia-asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 16.8.2019 Hae viimeistään 23.8.2019

TERVETULOA JOUKKOOMME
Tilapalvelut-liikelaitokseen

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ

Vuokrauspäällikkönä vastaat vuokrausyksikön johtamisesta, yksikön toiminnan kehittämisestä ja esimiestehtävistä. Vuokrauspäällikkö yksiköineen vastaa Espoon kaupungin omistamien yhtiö- ja vuokratilojen vuokraamisesta, asiakasyhteistyöstä, päätöksen valmistelusta, vuokratietojen hallinnasta, -raportoinnista sekä vuokrabudjetoinnista.

Tehtäviisi sisältyy kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäsenyys ja edunvalvonta kaupungin osa omisteisissa yhtiöissä.

KIINTEISTÖN YLLÄPITOINSINÖÖRI

Kiinteistön ylläpitoinsinöörinä vastaat elinkaarimallilla toteutettavien investointien, sopimusten ja yhtiöhallintoon liittyvien tehtävien hoitamisesta yhteistyössä tilojen käyttäjien ja muiden toimijoiden kanssa. Tehtäviisi sisältyy tuleviin hankkeisiin liittyvä toiminnan kehittäminen, kiinteistöjen teknisen kunnon selvittäminen, kuntoarvioiden hankinta kilpailutuksella, kuntoarvioiden sisällön tarkastaminen sekä hallitustyöskentely kaupungin osakeyhtiöissä.

ENERGIA-ASIANTUNTIJA

Energia-asiantuntijana vastaat kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuusasioista uudis- ja perusparannushankkeissa, KETS-sopimuksen koordinoinnista, uusiutuvien energiamuotojen käytön edistämisestä kaupunkitasoisesti, taloteknisten ratkaisujen energiatehokkuuden ja kustannustehokkuuden arvioinnista. Osallistut Tilapalvelut-liikelaitoksen prosessien kehittämiseen ja erilaisiin projekteihin. Olet myös mukana rakennusvalvonnan toiminnassa ohjaamassa ja neuvomassa asukkaita.

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ
Hae 30.8.2019 klo 15.45 mennessä, työavain 4-96-19.

KIINTEISTÖN YLLÄPITOINSINÖÖRI
Hae 23.8.2019 klo 15.45 mennessä, työavain 4-97-19.

ENERGIA-ASIANTUNTIJA
Hae 23.8.2019 klo 15.45 mennessä, työavain 4-84-19.

espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi