Mitä ovat betonialan uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut? Tervetuloa Betonipuistoon, jossa kuulet kaikesta tästä. Samalla voit piipahtaa myös FinnBuildissä!

Betonipuisto on betoni- ja rakennustoimialalla vaikuttavien 21 organisaation yhteisosasto FinnBuild-messuilla lokakuussa Helsingissä. Esillä ovat näyttävästi betonialan uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä muuta mielenkiintoista messuantia. Tarjolla on tietoiskuja, uusia näkökulmia sekä fiilistä & faktaa betonista ja Betonipuisto-yhteisön yrityksistä.

Betonissa korostuvat lujuuden ja kestävyyden rinnalla sen monet muut hyvät ominaisuudet, kuten ääneneristävyys, kosteudenkestävyys,ympäristöystävällisyys, muunneltavat rakenneratkaisut ja ulkonäkö, taloudellisuutta unohtamatta. Betonin uusia kehityssuuntia ovat olleet väribetonit, uuteen tekniikkaan ja ohjelmistoihin pohjautuva suunnitteluvapaus, erilaiset tuulettuvat ja eriytetyt julkisivuratkaisut,jotka sallivat vapaan saumasommittelun sekä suuretkin pinnat.

Lue lisää >>

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi