Viikon työnantaja on VRJ-konserni, joka on valtakunnallinen rakentamisen monitoimialayritys. Yhtiö palvelee niin yksityishenkilöitä kuin taloyhtiöitä, yrityksiä sekä julkisyhteisöjä. Yritys toimii maa- ja vesirakentamisen, korjausrakentamisen, viher- ja ympäristörakentamisen, kunnallistekniikan sekä betoni- ja siltarakentamisen toimialoilla.

Yhtiön projektijohtaja Tomi Ylifrantti, kertoo työnantajaesittelyssä yhtiöstä ja millaisia työtehtäviä yrityksessä on erityisesti nuorille. Ylifrantin mukaan nuoret arvostavat kehittymismahdollisuuksia ja yhtiö pyrkii varmistamaan, että nuoret pääsevät sekä kehittämään että itse kehittymään. Yhtiössä tarjotaan nuorille vaihtoehtoja työtehtävien vaihtamiseen myös vaakaan eikä pelkästään uralla ylöspäin. Ylifrantti kertoo, että taloon tulevan opiskelijan kanssa keskustellaan urapolkutoiveista ja suunnitellaan uraa yhdessä jopa jo ennen kuin nuori on valmistunut.

Katso työnantajaesittely ja tutustu yritykseen tarkemmin www.vrj.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi