Kokeile kuukausi maksutta

Technopoliksen tulos sukelsi alkuvuonna 2007

Selvästi kutistunut sijoituskiinteistöjen käyvän arvon muutos leikkasi Technopolis Oyj:n tulosta voimakkaasti ensimmäisellä neljänneksellä 2007. Myös liiketoiminnan kulut vaikuttivat tulosta heikentävästi.

Selvästi kutistunut sijoituskiinteistöjen käyvän arvon muutos leikkasi Technopolis Oyj:n tulosta voimakkaasti ensimmäisellä neljänneksellä 2007. Myös liiketoiminnan kulut vaikuttivat tulosta heikentävästi.

Technopoliksen tulos ennen veroja supistui 6,5 miljoonaan euroon, kun se oli 17,4 miljoonaa euroa vuotta aiemmin. Käyttökate kuitenkin parani 6,4 miljoonaan euroon 4,9 miljoonasta eurosta. Sijoituskiinteistöjen käyvän arvon muutoksen tulosvaikutus oli 2,2 miljoonaa euroa, kun se oli 13,5 miljoonaa euroa vertailujaksolla. Liiketoiminnan kulut kasvoivat 8,5 miljoonaan euroon 4,8 miljoonasta eurosta.

Konsernin liikevaihto kasvoi 13,6 miljoonaan euroon 9,2 miljoonasta eurosta. Technopoliksen vuokrattava pinta-ala paisui 348 415 neliöön 241 000 neliöstä.

Technopolis ennakoi liikevaihtonsa ja käyttökatteensa kasvavan 18–22 prosenttia kuluvana vuonna. Kasvustrategiansa mukaisesti yhtiö pyrkii kasvattamaan liikevaihtoaan keskimäärin 15 prosenttia vuodessa sekä orgaanisen kasvun että yritysostojen kautta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopoliksen tulos sukelsi alkuvuonna 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat