Kokeile kuukausi maksutta

Porvoon kaupunginhallitus vastustaa Backakseen kaavailtua lentokenttää

Porvoon kaupunginhallitus vastustaa lentokentän sijoittamista Porvoon alueelle. Lentokenttäselvitykseen kirjatuista kehittämistavoitteista tai Porvoon kaupungille annetusta informaatiosta huolimatta uuden lentokenttähankkeen tarpeelle ei ole pystytty osoittamaan riittävän vakuuttavia perusteita. 

Porvoon kaupunginhallitus vastustaa lentokentän sijoittamista Porvoon alueelle. Lentokenttäselvitykseen kirjatuista kehittämistavoitteista tai Porvoon kaupungille annetusta informaatiosta huolimatta uuden lentokenttähankkeen tarpeelle ei ole pystytty osoittamaan riittävän vakuuttavia perusteita. 

Liikenne- ja viestintäministeriö on pyytänyt Porvoon kaupungilta lausuntoa Helsingin seudun lentokenttäselvityksestä, jossa Porvoon Backasta ehdotetaan uuden lentokentän sijaintipaikaksi. Asiasta päättää lopullisesti kaupunginvaltuusto 31. lokakuuta.  

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Porvoon kaupunginhallitus vastustaa Backakseen kaavailtua lentokenttää”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat