Kokeile kuukausi maksutta

CapManin rahasto ostamassa 6,8 hehtaarin maa-alueen Vantaan Kivistöstä

CapManin hallinnoima CapMan RE II -rahasto on ostamassa Vantaan Kivistössä sijaitsevan noin 6,8 hehtaarin maa-alueen. Kaupan toteutuminen edellyttää kuitenkin, että Vantaan kaupunki ei käytä maa-alueeseen etuosto-oikeuttaan. Nykyisten suunnitelmien mukaan maa-alue sekä sitä ympäröivät kiinteistöt tullaan kaavoittamaan pääosin kaupallisten palvelujen alueeksi. Alueelle on suunniteltu myös merkittävä määrä uutta asuntorakentamista.

CapManin hallinnoima CapMan RE II -rahasto on ostamassa Vantaan Kivistössä sijaitsevan noin 6,8 hehtaarin maa-alueen. Kaupan toteutuminen edellyttää kuitenkin, että Vantaan kaupunki ei käytä maa-alueeseen etuosto-oikeuttaan. Nykyisten suunnitelmien mukaan maa-alue sekä sitä ympäröivät kiinteistöt tullaan kaavoittamaan pääosin kaupallisten palvelujen alueeksi. Alueelle on suunniteltu myös merkittävä määrä uutta asuntorakentamista.

Liikenteellisesti maa-alue sijaitsee hieman Kehä III:n ja Hämeenlinnan väylän risteyksestä pohjoiseen ja aivan Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa. CapManin tarkoituksena on kehittää maa-aluetta pitkäjänteisesti alueen kehittymisen rinnalla.

Kiinteistökehityskohteisiin sijoittavan CapMan RE II -rahaston sijoitusfokus kattaa koko Suomen, ja sen muita sijoituskohteita ovat muun muassa kauppakeskus Skanssi Turussa ja Tokmannin logistiikkakeskushanke Mäntsälässä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “CapManin rahasto ostamassa 6,8 hehtaarin maa-alueen Vantaan Kivistöstä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat