Kokeile kuukausi maksutta

Villa Valo nappasi ykkössijat Kuopion asuntomessujen yleisöäänestyksessä

Kuopion asuntomessujen kävijät äänestivät kävijätutkimuksen yhteydessä perinteisesti Parasta Taloa ja Parasta Sisustusta. Parasta Pihaa äänestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kohde 29 eli Lammi-Kivitalo Villa Valo nousi yleisön suosikiksi kaikissa kolmessa äänestyksessä.

Kuopion asuntomessujen kävijät äänestivät kävijätutkimuksen yhteydessä perinteisesti Parasta Taloa ja Parasta Sisustusta. Parasta Pihaa äänestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kohde 29 eli Lammi-Kivitalo Villa Valo nousi yleisön suosikiksi kaikissa kolmessa äänestyksessä.

image

Paras Talo -äänestyksessä 9,1 prosenttia äänistä saanut Villa Valo erottui muun muassa ulkonäöllä, sisustuksella ja tilaratkaisuilla.

”Taloa voi luonnehtia kooltaan ja laadultaan edustukselliseksi. Sen yksilöllisistä ratkaisuista löytyykin runsaasti moneen makuun ja jokaiseen kotiin soveltuvia ideoita”, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen toteaa.

Lammi-Kivitalo Villa Valon rakennuttivat Marja ja Seppo Ylä-Herttuala ja näytteilleasettajana toimi Lammi-Kivitalot. Arkkitehti- ja pääsuunnittelijana oli Reijo Mitrunen. Kohteen sisustuksesta vastasi Tiina Ruotsi ja pihasuunnittelu oli Esa Vilkin käsialaa.

Kakkossijat Bassotalo Villa Oliverille

Bassotalo Villa Oliver, kohde 27, nousi selvästi toiseksi kaikissa kolmessa äänestyksessä. Yleisö arvosti erityisesti kohteen ulkonäköä, valoisuutta ja laatutasoa. Juha Kuustosen ja Tuula Airaksisen rakennuttama talo sai Paras Talo -kategoriassa 7,9 prosenttia äänistä.

Bassotalo Villa Oliverin päänäytteilleasettajana toimi Basso Building Systems ja arkkitehtisuunnittelija oli Heikki Tegelman. Sisustussuunnittelijoina olivat Decorfeel Finlandin Sanna Hotti, Elina Katajamäki ja Hanna Nuopponen. Pihasuunnittelusta vastasi Villa Gardenin Heidi Hannus.

Kolmannet sijat Pikku Pietarille ja Talo Helmelle

Paras Talo ja Paras Sisustus -äänestysten kolmossijat menivät Pikku Pietarille, kohde 7. Petri Pelkosen ja Anne Miettisen rakennuttama hirsitalo erottui äänestyksessä erityisesti tila- ja sisustusratkaisuilla sekä rakennusmateriaalilla. Ekologisen kohteen näytteilleasettajana toimi Mammuttihirsi, pääsuunnittelija oli Mika Nurminen ja sisustussuunnittelusta vastasi Tarja Sydänmetsä.

Paras Piha -äänestyksessä kolmanneksi suosituin kohde oli Anu ja Pekka Helinin rakennuttama Talo Helmi, kohde 39. Nykyaikaisen pihan ja kesämökkityylisen rantasaunan yhdistävän pihan suunnitteli rakennuttaja Anu Helin. Kohteen näytteilleasettajana toimi Carlson.

Vuoden asuntomessut Kuopiossa järjestettiin 16.7.-15.8.2010, ja tapahtumassa vieraili noin 158 400 maksanutta kävijää.

Rakennustutkimus RTS toteutti yleisöäänestykset osana messujen kävijätutkimusta. Yleisöäänestykseen otti osaa 6650 kotitaloutta.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Villa Valo nappasi ykkössijat Kuopion asuntomessujen yleisöäänestyksessä”

  1. Aina puhutaan talon omistajista ja suunnittelijoista….
    Kukahan mahtaa olla tuotannon puolella? Esim. pihojen tekijät esiin,,,

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat