Sähkötarvikkeiden tukkumyynnin kasvu voimistui heinä-syyskuussa 2010

Sähkötarvikkeiden vuoden 2010 tukkumyynti oli syyskuun loppuun mennessä 556 miljoonaa euroa, mikä on 3,7 prosenttia enemmän kuin edellisvuonna. Myynnin lasku taittui nousuksi loppukeväästä ja kolmannella neljänneksellä myynti kasvoi jo 9,5 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kauteen verrattuna. Luvut perustuvat Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton (SSTL) tilastoihin sen jäsenten sähkötarvikemyynnistä.

Sähkötarvikkeiden vuoden 2010 tukkumyynti oli syyskuun loppuun mennessä 556 miljoonaa euroa, mikä on 3,7 prosenttia enemmän kuin edellisvuonna. Myynnin lasku taittui nousuksi loppukeväästä ja kolmannella neljänneksellä myynti kasvoi jo 9,5 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kauteen verrattuna. Luvut perustuvat Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton (SSTL) tilastoihin sen jäsenten sähkötarvikemyynnistä.

SSTL:n toimitusjohtaja Tarja Hailikari uskoo, että matalaenergiarakentaminen lisää sähköistysratkaisujen kysyntää tulevaisuudessa, sillä energian säästö vaatii talotekniikan tarkkaa ohjausta.

SSTL:n jäseninä on 12 sähkötukkuliikettä sekä 45 valmistajaa ja maahantuojaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähkötarvikkeiden tukkumyynnin kasvu voimistui heinä-syyskuussa 2010”

Jätä kommentti