Kokeile kuukausi maksutta

Heikki Vauhkonen ottaa taas toimitusjohtajan tehtävät Tulikivessä

Tulikivi Oyj:n toimitusjohtaja Jouni Pitko ei jatka enää yhtiön palveluksessa, ja toimitusjohtajaksi on 23. elokuuta nimitetty jälleen OTK, KTK Heikki Vauhkonen (s. 1970). Yhtiön tiedotteen mukaan muutos on osa Tulikiven sukupolvenvaihdosprosessia. Heikki Vauhkonen osti 21. elokuuta tehdyillä osakekaupoilla isänsä Reijo Vauhkosen äänivaltaiset osakkeet ja nosti samalla äänivaltansa yhtiössä 48,06 prosenttiin.

Tulikivi Oyj:n toimitusjohtaja Jouni Pitko ei jatka enää yhtiön palveluksessa, ja toimitusjohtajaksi on 23. elokuuta nimitetty jälleen OTK, KTK Heikki Vauhkonen (s. 1970). Yhtiön tiedotteen mukaan muutos on osa Tulikiven sukupolvenvaihdosprosessia. Heikki Vauhkonen osti 21. elokuuta tehdyillä osakekaupoilla isänsä Reijo Vauhkosen äänivaltaiset osakkeet ja nosti samalla äänivaltansa yhtiössä 48,06 prosenttiin.

image

Pitko ei ehtinyt toimia Tulikiven toimitusjohtajana kuin muutaman kuukauden, sillä hän aloitti tehtävässä 16. huhtikuuta. Pitko tuli Tulikiven palvelukseen Abloy Oy:n sähkölukkojen liiketoimintayksikön johtajan tehtävistä.

Heikki Vauhkonen toimi Tulikiven toimitusjohtajana ennen Pitkoa, mutta lokakuussa 2012 Vauhkonen ilmoitti siirtyvänsä yhtiön päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Hän jatkaa edelleen hallituksen jäsenenä.

Tulikiven hallitus on 23. elokuuta pitämässään kokouksessa valinnut keskuudestaan sivutoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi Harri Suutarin. Hän on ollut hallituksen jäsenenä huhtikuusta 2013. Suutari on toiminut aiemmin toimitusjohtajana PKC Groupissa, Ponssessa sekä Kajaani Automatiikassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikki Vauhkonen ottaa taas toimitusjohtajan tehtävät Tulikivessä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat