Parman tehtaat pysähtyvät työturvallisuuden takia

Betonituotevalmistaja Parma pysäyttää perjantaina tuotannon kaikilla tehtaillaan Suomessa. Taustalla on henkilöstöä koskeva työturvallisuuspäivä.

Betonituotevalmistaja Parma pysäyttää perjantaina tuotannon kaikilla tehtaillaan Suomessa. Taustalla on henkilöstöä koskeva työturvallisuuspäivä.

Työt seisahtuvat huomenna myös muissa Consolis-konsernin yksiköissä eri puolilla Eurooppaa.

Päivän ohjelmassa on perinteisten tapaturmariskien ja työpistekartoitusten ohella käytännön turva- ja ensiapuharjoituksia sekä asiantuntijaluentoja. Tarjolla on myös liikunta- ja fysio-ohjeita sekä muun muassa kahvakuula- ja keppijumppaa.

Toimitusjohtaja Hannu Tuukkalan mukaan jo perinteeksi muodostuneella turvallisuuspäivällä on selkeä paikkansa Parman ja Consoliksen toimintakulttuurissa. Sen merkitys on sisäistetty hyvin myös henkilöstön puolella.

”Tämä on Consolikselta iso satsaus, kun liki 10 000 työntekijää yli 30 maassa ja jokaisessa tehtaassa keskittyy tuotannon sijaan työturvallisuusasioihin. Se kertoo, että asia on konsernitasolla todella tärkeä”, Tuukkala toteaa.

Parman tapaturmataajuus on pudonnut noin kolmasosaan vuoden 2007 lähtötasosta. Betoniteollisuuden vuosittaisessa työturvallisuuskilpailussa Parma on ollut ykköstilalla 2012 ja 2013 elementtitehtaat -sarjan yritysvertailussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parman tehtaat pysähtyvät työturvallisuuden takia”

Jätä kommentti