Kokeile kuukausi maksutta

Talvivaaran emoyhtiö jatkaa neuvotteluita valtion kanssa

Yrityssaneerauksessa oleva Talvivaara Oyj kertoo jatkavansa neuvotteluita valtion ja mahdollisten sijoittajien kanssa, jotta yhtiö voisi osallistua Talvivaaran kaivoksen toimintaan. Yhtiön tavoitteena on ostaa osa kaivoksesta tai varmistaa muutoin liiketoimintansa jatkuminen.

Yrityssaneerauksessa oleva Talvivaara Oyj kertoo jatkavansa neuvotteluita valtion ja mahdollisten sijoittajien kanssa, jotta yhtiö voisi osallistua Talvivaaran kaivoksen toimintaan. Yhtiön tavoitteena on ostaa osa kaivoksesta tai varmistaa muutoin liiketoimintansa jatkuminen.
Kuuntele juttu

Kaivostoimintaa pyörittävä Talvivaara Sotkamo meni konkurssiin loppuvuonna 2014. Emoyhtiö Talvivaara Oyj on onnistunut jatkamaan toimintaansa myymällä palveluitaan kaivostoimintaa jatkavalle konkurssipesälle. Yhtiö on vuokrannut konkurssipesälle myös toiminnan kannalta välttämättömiä koneita ja laitteistoja.

Torstaina julkistetun osavuosikatsauksen mukaan Talvivaara Oyj teki alkuvuonna odotetusti tappiota. Yhtiön valitseman raportointitavan mukaan liiketappio tammi-kesäkuussa oli noin 0,5 miljoonaa euroa.

Talvivaaran rahavarat ja pankkisaamiset olivat kesäkuun lopussa 4,4 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Talvivaaran emoyhtiö jatkaa neuvotteluita valtion kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat