QMG Partners osti Puhdas Ilma K & V:n

Talotekniikan palveluverkosto QMG Partners laajentaa toimintaansa IV-huoltoihin ostamalla Puhdas Ilma K & V Oy:n liiketoiminnot uuteen perustettuun yhtiöön.

Talotekniikan palveluverkosto QMG Partners laajentaa toimintaansa IV-huoltoihin ostamalla Puhdas Ilma K & V Oy:n liiketoiminnot uuteen perustettuun yhtiöön.

Myyjien kanssa on perustettu uusi yhtiö, jossa QMG Partners on enemmistöosakkaana 70 prosentin osuudella ja myyjät omistavat loput 30 prosenttia. Uusi yritys jatkaa Puhdas Ilma K & V Oy nimellä. Yrittäjät Kari Kortekangas ja Jari Vitri jatkavat uuden yhtiön johdossa ja osakkaina.

”IV-huolto on tärkeä osa kiinteistötekniikan huoltopalveluja ja siinä on kasvua näkyvissä. Tekniikan uusimiselle on kysyntää, kun kiinteistöjen energiatehokkuutta parannetaan”, QMG Partners Oy:n toimitusjohtaja Timo Kostiainen kertoo.

”Puhdas Ilma K & V tuo meille vahvan joukkueellisen IV-huoltojen ja –asennusten erikoisosaamista. Seuraamme markkinaa kiinnostuneina, sillä kiinteistöjen ilmanvaihtohuoltopalvelu kasvaa energiatehokkuuden ja laadukkaamman sisäilman vaatimusten johdosta. IV-huoltotoiminnot täydentävät hyvin nykyistä sähkö- ja LV-palveluverkostoamme.”

Puhdas Ilma K & V Oy on toiminut pääkaupunkiseudulla vuodesta 1993 alkaen. Sen palveluksessa on noin 20 IV-asentajaa, ja se tekee noin 1,3 miljoonan euron liikevaihtoa. Palveluihin kuuluvat IV-kanavien puhdistukset, ilmamäärien mittaukset ja säädöt sekä IV-laitteiden asennukset, säädöt ja korjaukset erilaisissa kiinteistöissä.

Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstön asemaan. Puhdas Ilma K & V Oy jatkaa toimintaansa ja asiakaspalveluaan samalla nimellä ja miehityksellä kuten ennenkin.

QMG Partners hankki vuonna 2016 vähemmistöosuudet Sähkösalpa Oy:stä, JT-Sähkötekniikka Oy:stä ja Vesijohtoliike J Laitinen Oy:stä. Uusimman kaupan jälkeen QMG Partnersin osakkuusyhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on runsaat 11 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “QMG Partners osti Puhdas Ilma K & V:n”

Jätä kommentti