Lemminkäinen rakentaa Oulun Asemantornit

Lemminkäinen aloittaa Oulun Asemantornien ensimmäisen vaiheen rakentamisen.

Lemminkäinen aloittaa Oulun Asemantornien ensimmäisen vaiheen rakentamisen.

Torneja rakennetaan kaikkiaan kolme. Ensimmäisen vaiheen rakennustyöt alkavat elokuussa 2017 ja päättyvät joulukuussa 2018. Hankkeen arvo on noin 23 miljoonaa euroa.

12-kerroksinen Asunto Oy Oulun Asemantorni I sijaitsee Oulun rautatie- ja linja-autoasemien vieressä kaupungin ydinkeskustassa. Kaikkiaan Asemantorneihin tulee 337 asuntoa kolmessa vaiheessa, joista ykköstorniin 120. Asunnot ovat kooltaan 30–50 neliötä. Yhtiöön tulee myös 68 autopaikkaa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen rakentaa Oulun Asemantornit”

  1. Luulisi rakennusliikkeillä olevan varaa maksullisiinkin mainoksiin, vai mitä Seppo Mölsä? Vai ovatko nämä maksullisia mainoksia vai Rakennuslehden ”uutisia”?

    1. Projektiuutiset ovat lukijakyselymme mukaan olleet aina mielenkiintoisimpien uutisten joukossa. Näin on ollut se lähes 30 vuotta, kun olen ollut lehden palveluksessa. Ihmettelen, että joku ”ammattirakentaja” (???) ihmettelee niiden tarpeellisuutta tai uutisarvoa. Kuka rakentaa (mitä missä ja kuinka paljon) kiinnostaa niin kilpailijoita kuin potentiaalisia alihankkijoitakin. Rakennuslehti on täynnä juttuja rakennusprojekteista. Jos ne eivät kiinnosta, niin kannattaa miettiä kevyempää luettavaa.

Vastaa