Sitowise ostaa Turun seudulla toimivan tie-, katu-, alue- ja vesihuoltotekniikkaan sekä maisemasuunnitteluun erikoistuneen insinööritoimisto Kon-Ins oy:n.

Sitowise ostaa infra-alan suunnittelutoimiston

Sitowise ostaa Turun seudulla toimivan tie-, katu-, alue- ja vesihuoltotekniikkaan sekä maisemasuunnitteluun erikoistuneen insinööritoimisto Kon-Ins oy:n.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Vuonna 1991 perustetun Kon-Ins oy:n asiakaskunta koostuu kaupungeista, kunnista, valtion organisaatioista, rakennusliikkeistä sekä insinööri- ja arkkitehtitoimistoista. Pitkän kokemuksensa aikana yritys on erikoistunut muun muassa saneerauskohteisiin sekä projekteihin, joissa tarvitaan osaamista useilta toimialoilta. Yhtiön koko 12 asiantuntijan tiimi ja myös toimitusjohtaja Kari Vehmas jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Kon-Ins jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja toimialallaan Sitowisen tytäryhtiönä, mutta kiinteässä yhteistyössä Sitowisen muiden palvelujen, etenkin Kaupunki- ja liikenne -toimialan sekä Lounais-Suomen infra- ja talosuunnitteluyksikköjen kanssa. Sitowise perustaa kaupan yhteydessä Turkuun uuden tie- ja katusuunnitteluosaston, jonka osastopäälliköksi on nimitetty 11. lokakuuta alkaen Kon-Ins oy:n toimistopäällikkö Ilkka Ojaniittu.

”Kon-Ins oy:n mukaantulo osaksi Sitowiseä vahvistaa infrapuolen osaamistamme entisestään Lounais-Suomen alueella. Saamme joukkoomme kokeneita ja osaavia rakennetun ympäristön asiantuntijoita ja suunnittelijoita ja yhdessä pystymme jatkossa tarjoamaan entistäkin kokonaisvaltaisemmat palvelut asiakkaillemme paikallisesti,” Sitowisen Kaupunki ja liikenne -toimialan johtaja Elina Väistö sanoo.

”Tavoitteemme on ollut olla asiakkaille täyden palvelun kumppani ja etsiä aina kaikkien kannalta paras mahdollinen lopputulos. Tämä ajatusmaailma jatkuu luontevasti osana Sitowiseä. Samalla saamme uusia mahdollisuuksia kasvattaa toimintaamme ja tuoda osaamisemme mukaan laajempiin, monipuolisempiin ja alueellisesti vaihtelevampiin hankkeisiin,” Kon-Ins oy:n toimitusjohtaja Kari Vehmas sanoo.

Sitowisen tavoitteena on tarjota asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut koko Suomessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa infra-alan suunnittelutoimiston”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi