Sitowise ostaa Siltaexpertin

Sitowise-konserni monipuolistaa palvelutarjontaansa ostamalla Siltaexpert oy:n.

Sitowise-konserni monipuolistaa palvelutarjontaansa ostamalla Siltaexpert oy:n.

Vuonna 1999 perustetulla Siltaexpertillä on pitkä ja monipuolinen kokemus siltojen ja muiden taitorakenteiden vuosi-, yleis- ja erikoistarkastusten tekemisestä, korjaussuunnittelusta sekä laadunvarmistusmittauksista. Raisiosta ja Pornaisista käsin toimivan yrityksen kohteita ovat maantie- ja rautatiesillat, tunnelit ja vesirakenteet koko Suomen alueella.

Siltaexpert jatkaa toimintaansa Sitowisen tytäryhtiönä mutta kiinteänä osana Sitowisen silta- ja taitorakenneosaamisen kokonaisuutta. Siltaexpertissä työskentelee kahdeksan asiantuntijaa, jotka jatkavat nykyisissä tehtävissään. Toimitusjohtajana jatkaa Mikko Rauhanen, joka myös tulee kaupan yhteydessä Sitowisen osakkaaksi.

”Siltaexpertin tarkastustoiminta monipuolistaa Sitowisen tarjontaa siltoihin, tunneleihin ja vesirakenteisiin liittyvissä asiantuntijapalveluissa. Sitowisella taas on vankka kokemus siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnittelusta. Yhdessä voimme tarjota entistä laajempia palveluja asiakkaillemme sekä kasvattaa korjausrakentamiseen liittyvää tutkimus- ja suunnittelutoimintaa kouluttamalla alalle lisää kovan luokan asiantuntijoita”, liiketoimintajohtaja Jannis Mikkola Sitowisestä sanoo tiedotteessa.

Yritysjärjestely avaa myös uudenlaisia mahdollisuuksia kasvattaa korjausrakentamiseen liittyvää tutkimus- ja suunnittelutoimintaa. Sitowisessä työskentelee useita kymmeniä rakennusten kuntotutkimusten erityisasiantuntijoita, joilla on syvää osaamista betonirakenteiden ja muiden materiaalien tutkimuksista. Tiivis yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia paitsi yhteistyöhankkeiden myös alan erityisosaamisen kehittämisen osalta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa Siltaexpertin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi