Aki Puska nimitettiin Mitan toimitusjohtajaksi

Mittausalan konsulttiyritys Mitta on nimittänyt toimitusjohtajakseen Aki Puskan 1. huhtikuuta alkaen.

Mittausalan konsulttiyritys Mitta on nimittänyt toimitusjohtajakseen Aki Puskan 1. huhtikuuta alkaen.

Yhtiön suurin osakkeenomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jari Lappi jatkaa varatoimitusjohtajana ja ottaa aiempaa suuremman vastuun operatiivisesta toiminnasta.

”Yhtiö on kasvanut kokonaan toisiin mittasuhteisiin kuin aiemmin, ja jatkossa pääsen keskittymään rooliin, jossa voin parhaiten tukea organisaatiota sen päivittäisissä haasteissa”, Lappi toteaa yhtiön tiedotteessa.

Puska on kokenut ammattijohtaja, jolla on kokemusta rakennusalalla toimivien organisaatioiden kehittämisestä niin orgaanisesti kuin yritysostoin. Tällä hetkellä hän toimii Sitowisen varatoimitusjohtajana. Ennen Siton ja Wisen yhdistymistä Puska toimi Wisen toimitusjohtajana ja sitä ennen Aren toimitusjohtajana.

Vuonna 1989 perustetun Mitta-konsernin liikevaihto nousi yli 35 miljoonaan euroon vuonna 2018. Yhtiön liiketoiminta-alueet ovat mittaus, geolaboratorio, geotekninen tutkimus sekä ympäristö- ja energiapalvelut. Mitta työllistää yli 400 asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea ja Ruotsia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aki Puska nimitettiin Mitan toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi