Hintapainotus huolettaa valvojaa – ”Kuinka laadukasta valvontaa rakennuttaja arvioi saavansa”

Ahma insinöörien toimitusjohtaja Saara Kippo ei usko koronaviruksen heilauttavan isommin rakennusalaa, vaikka monia arkisia käytäntöjä onkin jouduttu miettimään ja laittamaan viime kuukausina uusiksi.

Saara Kippo on tehnyt pitkän uran Ahma insinööreillä. Kuva; Liisa Takala
Yksi seikka Ahma insinöörien Saara Kippoa korona-ajassa huolettaa, ja se liittyy työmaavalvontaan. Monilla työmailla ulkopuolisten pääsyä ja liikkumista on tautiriskin takia rajoitettu ja työmaakokouksiin saatetaan kutsua enää vain pieni ydinporukka.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hintapainotus huolettaa valvojaa – ”Kuinka laadukasta valvontaa rakennuttaja arvioi saavansa””

Viimeisimmät näkökulmat