Pohjola Rakennus rakentaa YH kodeille kolme asuntokohdetta Turkuun

Kohteiden on määrä valmistua loppuvuodesta 2021 ja maaliskuussa 2022.

Kolmessa kohteessa on yhteensä 110 asuntoa.

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa YH Kodit Oy:lle kaksi asuntokohdetta Turun Skanssiin ja yhden Kakolaan.

Asunto Oy Turun Skanssin Lunetti ja Asunto Oy Turun Keitaan Kehto -nimisten kohteiden rakentaminen on alkanut tämän vuoden marraskuussa. Asunto Oy Turun Skanssin Kurtiini -nimisen kohteen rakentaminen alkaa maaliskuussa 2021. Kahden ensin mainitun kohteen on märää valmistua loppuvuodesta 2021 ja kolmannen maaliskuussa 2022.

Yhteensä kohteisiin nousee 110 vuokra-asuntoa ja 33 omistusasuntoa. Jo aiemmin Pohjola Rakennus on toteuttanut YH Kodeille Skanssin alueella 260 asuntoa, jotka ovat valmistuneet parin viime vuoden aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus rakentaa YH kodeille kolme asuntokohdetta Turkuun”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat