Työmaasähköistykseen erikoistunut TSR-Elsite teki yrityskaupat Ruotsissa

Suomalaisyhtiö on ostanut ruotsalaisen työmaasähköistykseen ja valaistustuotteisiin erikoistuneen Hamtecin.

El & Siten Aleksi Vainio asentamassa työmaavalaisinta Rostockin telakalla. Kuva: El & Site

Hamtec on aiemmin toiminut TSR-Elsiten valmistamien tuotteiden jakelijana Ruotsissa.

”Hamtecin henkilöstön ammattitaito ja logistiset ratkaisut palvelevat täydellisesti pitkän tähtäimen kasvustrategiaamme koko Skandinavian alueella. Tämä oli looginen ja luonnollinen jatkumo yhteistyölle”, TSR-Elsiten toimitusjohtaja Toni Raivo kertoo.

Suomalaisyhtiön taustalla on emoyhtiö Legatus, joka myös juridisesti osti koko Hamtecin osakekannan. Yrityskaupan taustalla on tavoite kansainvälisestä kasvusta, synergiaeduista ja kannattavuuden parantamisesta.

Sijoittajaryhmä Legatus osti viime vuoden lokakuussa työmaasähköistykseen erikoistuneen turkulaislähtöisen TSR Groupin ja helsinkiläisen El & Siten.

Legatuksen enemmistöomistajana on Helmet Capitalin edustama sijoittajaryhmä. Osakkaina ovat myös TSR Groupin vanhat omistajat Toni Raivo ja Matti Mattila ja lisäksi Mikael Niittymäki ja Jesse Pihajoki sekä El & Siten Kati van Heerden.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Työmaasähköistykseen erikoistunut TSR-Elsite teki yrityskaupat Ruotsissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat