Kokeile kuukausi maksutta

Hartelan Korkiamäki on havainnut yhden merkittävän muutoksen asuntojen sijoittajakysynnässä

Hartela-yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Korkiamäki ei odota asuntomarkkinoilla tapahtuvan isoja muutoksia alkaneena vuonna, mutta yhden merkittävän muutoksen hän on havainnut asuntojen sijoittajakysynnässä.

"Kun aiemmin on sanottu, että sijoittajille käy vain pääkaupunkiseutu ja ehkä Tampere ja Turku, niin nyt se kiinnostus jakaantuu tasaisemmin myös muille paikkakunnille. Tämä näkyy mielestäni selkeästi", Juha Korkiamäki kertoo Rakennuslehdelle.

Sen sijaan rs-puolella hän näkee markkinoiden jakaantuvan aiempaa selvemmin. "Rs-puolella näkyy jonkin verran se, että hyvät paikat ovat entistä parempia, ja sellaiset asunnot, jotka eivät ehkä ole niin optimaalisella sijainnilla, ehkä kärsivät kysynnän puutteesta."

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartelan Korkiamäki on havainnut yhden merkittävän muutoksen asuntojen sijoittajakysynnässä”

Viimeisimmät näkökulmat