Kokeile kuukausi maksutta

Hartelan Korkiamäki on havainnut yhden merkittävän muutoksen asuntojen sijoittajakysynnässä

Hartela-yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Korkiamäki ei odota asuntomarkkinoilla tapahtuvan isoja muutoksia alkaneena vuonna, mutta yhden merkittävän muutoksen hän on havainnut asuntojen sijoittajakysynnässä.

"Kun aiemmin on sanottu, että sijoittajille käy vain pääkaupunkiseutu ja ehkä Tampere ja Turku, niin nyt se kiinnostus jakaantuu tasaisemmin myös muille paikkakunnille. Tämä näkyy mielestäni selkeästi", Juha Korkiamäki kertoo Rakennuslehdelle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartelan Korkiamäki on havainnut yhden merkittävän muutoksen asuntojen sijoittajakysynnässä”

Viimeisimmät näkökulmat