Kokeile kuukausi maksutta

Lamor rakentaa kemiallisen muovin kierrätyslaitoksen Porvooseen – investoinnin arvo 12 miljoonaa

Kilpilahden laitoksen rakennustyöt pyritään aloittamaan vuoden 2022 toisella vuosipuoliskolla ja kierrätyslaitos on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2023 aikana.

Muun muassa öljyntorjuntaan, vedenpuhdistusratkaisuihin sekä jätteiden käsittelypalveluihin erikoistunut Lamor aikoo rakentaa muovin kemiallisen kierrätyslaitoksen Porvoon Kilpilahteen.  Kumppanina sillä on start up-yhtiö Resiclo oy, joka on kehittänyt jätemuovin kemiallisen kierrätyksen hankkeita vuodesta 2018 lähtien.

Kilpilahden kierrätyslaitoksen käsittelykapasiteetin arvioidaan olevan ensivaiheessa noin 10 000 tonnia vuodessa. Resiclo Kilpilahden tavoitteena on rakentaa Suomeen arviolta noin 40 000 tonnin vuotuinen muovin kemiallisen kierrätyksen kapasiteetti vuoden 2026 loppuun mennessä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lamor rakentaa kemiallisen muovin kierrätyslaitoksen Porvooseen – investoinnin arvo 12 miljoonaa”

Viimeisimmät näkökulmat