Kokeile kuukausi maksutta

Cityconin vuokratuotot ja liikevoitot kasvussa alkuvuonna

Cityconin kohteiden vertailukelpoiset myynnit kasvoivat yli pandemiaa edeltäneen tason.

Iso Omena. Kuva: Citycon

Kauppakeskuksiin sijoittavan kiinteistösijoittaja Cityconin vuokratuotot ja liikevoitto nousivat alkuvuonna vuodentakaisesta. Cityconin nettovuokratuotto nousi 50,8 miljoonasta eurosta 52,8 miljoonaan euroon ja operatiivinen liikevoitto 44,1 miljoonasta eurosta 46,3 miljoonaan euroon.

Vertailukelpoisissa nettovuokratuloissa nousua oli 6,2 prosenttia. Kertaerät pois lukien kasvua oli 4,6 prosenttia. Keskivuokra nousi ensimmäisen vuosipuoliskon aikana 1,0 euroa 23,6 euroon per neliömetri.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cityconin vuokratuotot ja liikevoitot kasvussa alkuvuonna”

Viimeisimmät näkökulmat