Kokeile kuukausi maksutta

Finnbuild kokoaa rakennusalan neljän vuoden tauon jälkeen

Rakentamisen ja talotekniikka-alan suurin tapahtuma Suomessa, Finnbuild, järjestetään tiistaista torstaihin Helsingin Messukeskuksessa.

Finnbuild-messut järjestettiin viimeksi vuonna 2018.

Rakentamisen ja talotekniikka-alan suurtapahtuma Finnbuild avautuu neljän vuoden tauon jälkeen tiistaiaamuna. Perinteisesti kahden vuoden välein järjestettävä tapahtuma jäi toteutumatta kaksi vuotta sitten koronapandemian vuoksi.

Messukeskuksen mukaan tapahtumassa on tällä kertaa mukana yli 470 yritystä 14 eri maasta. Näyttelyalue on 16 000 neliötä. Yritykset esittelevät rakennus- ja talotekniikka-alan innovaatioita ja uutuuksia, tänä vuonna esillä on erityisesti ajankohtaiset energiansäästöratkaisut.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnbuild kokoaa rakennusalan neljän vuoden tauon jälkeen”

Viimeisimmät näkökulmat