Kokeile kuukausi maksutta

YIT tutki: Kantakaupungissa asuvat tyytyväisimpiä asuinpaikkaansa

Muuttoa harkitsevien ykköskohde on nyt Porvoo, jonka suosio on noussut 8,0 prosenttia. Toisena tulee Kirkkonummi ja kolmantena Järvenpää.

Kantakaupungin vetovoima on paras helsinkiläisten, tamperelaisten, turkulaisten ja kuopiolaisten keskuudessa. Kehyskuntiin muuttoa harkitsevien osuus on sen sijaan vähentynyt viime vuodesta. Kuva Tampereelta.

YIT:n teettämän Kestävät kaupunkiympäristöt -barometrin mukaan 85 prosenttia kaupunkien asukkaista on tyytyväisiä nykyiseen asuinalueeseensa. Tyytyväisimpiä ovat keskustassa asuvat, joiden prosenttiosuus oli 88 prosenttia.

Kantakaupungin vetovoima on paras helsinkiläisten, tamperelaisten, turkulaisten ja kuopiolaisten keskuudessa. Kehyskuntiin muuttoa harkitsevien osuus on sen sijaan vähentynyt viime vuodesta. Muuttoa harkitsevien ykköskohde on nyt Porvoo, jonka suosio on noussut 8,0 prosenttia. Toisena tulee Kirkkonummi ja kolmantena Järvenpää.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT tutki: Kantakaupungissa asuvat tyytyväisimpiä asuinpaikkaansa”

Viimeisimmät näkökulmat