Kokeile kuukausi maksutta

Muuntojoustava puurunkokonsepti antaa mahdollisuuden vaihdella hotelli- ja toimistotiloja

Sweco oli mukana konseptin rakenne- ja talotekniikkasuunnittelussa.

Mallinnus uudesta runkoratkaisusta. Kuva: Stora Enso

Stora Enson massiivipuuelementtituotteista rakentuva runkoratkaisu mahdollistaa seitsemänkerroksisen muuntojoustavan puurakennuksen, josta voidaan osittaa kerroksia hotelli- ja toimistokäyttöön rakennuksen elinkaaren aikana aina markkinatilannetta mukaillen.

Sweco vastasi konseptin puurakenne- ja talotekniikkasuunnittelusta. Konsepti sisältää useita eri pohjaratkaisuja, jolloin rakennus voi esimerkiksi olla U- tai L-muotoinen tai kokonaan umpinainen sisältäen toiminnallisen sisäpihan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Muuntojoustava puurunkokonsepti antaa mahdollisuuden vaihdella hotelli- ja toimistotiloja”

Viimeisimmät näkökulmat